Ring eller skriv til mig, så sætter vi os sammen og finder ud af, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Om Tauber Regnskab

Vi vil gerne være din sparringspartner inden for økonomi og regnskab.

Tauber Regnskab blev startet af Hanne Tauber i februar 2013. Idegrundlaget er at levere mere end forventet på det forventede tidspunkt.

Regnskab kan for mange være kedeligt og kan nemt blive det, der bliver skubbet til side og løst som det sidste. Vi er af den overbevisning, at rigtig meget af det kedelige og ensformige ved et bogholderi kan effektiviseres, så der kan blive tid og overskud til nogle mere spændende opgaver. Samtidig kan det skabe nye informationer, som kan vise sig at være vigtige for at træffe de rette beslutninger.

Hos Tauber Regnskab vil du altid have den samme kontaktperson.

Hanne Tauber - indehaver

Jeg har en baggrund som revisor, HD i regnskab, hos Deloitte. Efterfølgende har jeg været en kort men lærerig periode i IT branchen. De sidste mange år har jeg arbejdet som regnskabschef / controller i produktions-, handels- og koncernselskaber. Det har givet mig en god bred viden inden for regnskabsfaget og gør mig i stand til at lave alt fra ordrebehandling til opstilling af færdigt regnskab.

Som person er jeg løsningsorienteret, innovativ og elsker at se ting fra forskellige vinkler.  Mit drive er at komme ud i virksomhederne, høre om deres udfordringer og give dem mine tanker og ideer til løsningsmuligheder, og dermed gøre en forskel for den enkelte virksomhed!

        Det er umuligt at lære fra sig uden selv at lære noget. Det er en af årsagerne til, at jeg altid gerne
        deler ud af min viden!